Hybrid Energie Systeem

Het Hybrid Energie Systeem is een multifunctioneel energie-systeem waarmee u zo zelfvoorzienend kunt zijn als u zelf wilt. Is uw huis uitgerust met zonnepanelen of een windturbine? Dan kunt u de Hybrid simpelweg aansluiten op uw systeem om de overtollige energie die wordt geproduceerd op te slaan in de speciaal hiervoor ontworpen batterijen.

Het Hybrid energie-systeem kan gebruikt worden voor het opwekken van uw eigen groene energie, maar kan ook dienen als Uninterruptible Power Supply (UPS), oftewel een systeem voor reserve elektriciteit.

Verschillende Hybrid energie-systemen voor ieder type opslag

Hybrid is verkrijgbaar in vier verschillende categorieën met een opslagcapaciteit variërend van 2,4 kWh tot 260 kWh:

Hybrid Leisure
Enkel fase-systeem voor recreatieve voertuigen, kleine (vakantie) huizen, boten, etc.
Afmetingen: 85x60x35cm.

Hybrid Home
Enkel fase-systeem voor residentieel gebruik.
Afmetingen: 140x60x35cm.

Hybrid Tower
Enkel- of drie fase-systeem voor grote huizen en kleine bedrijven.
Afmetingen: 155x70x65cm.

Hybrid Wall
Drie fase-systeem met modulaire energie-opslag capaciteit, tot maximaal 260 kWh.

Autonomous Electrical Storage System
Compleet autonoom opslagsysteem in containers met geïntegreerd lokaal beheersysteem tot een maximale opslagcapaciteit van 1,8 MWh.

Download Brochure Hybrid Energy Download Brochure Lead Crystal Batteries Download Datasheet Hybrid

Hybrid Leisure Home en Tower

IRFTS Solar Solutions

Zonnepanelen

Verschillende soorten zonnepanelen voor u op een rij. U kunt bij ons terecht voor zonnepanelen van 7 verschillende merken. Ga naar zonnepanelen >>

CrystalTower

CrystalTower

CrystalTower is een compacte energiecentrale die voor uw energiebalans economisch uit kan vanaf dag één. Getest. Verbeterd. Nogmaals getest. Nog meer verbeteringen. Totdat het voldeed aan uw eisen. Compromisloze betrouwbaarheid. Gereduceerd tot de essentie. Ga naar CrystalTower >>

Partners

Reboost-Energy B.V. werkt samen met diverse grote spelers in de markt op het gebied van Zonne energie. Partners die zorgvuldig zijn uitgezocht en net als ons zich richten op producten van hoge kwaliteit, waarbij de focus ligt op duurzaamheid, betrouwbaarheid en efficiëntie.
Ga naar Partners >>